Pages

Tuesday, 16 February 2016

Dah join sebagai Marykay Beauty Consultant

Alhamdulillah lama tak bersiaran. Kali ni che ta nak update yang yang che ta dah join Marykay bulan 12 tahun lepas. Kira da nak masuk 3 bulan lah hehe. Rasa seronok pula bila dah join. Mana taknya penampilan berubah 100%. Kulit muka dah jadi makin sihat,halus dan tak kering macam dulu lagi. Yang paling bestnya dapat income tau. Banyak benefit bila jadi beauty consultant Marykay ni. Suka bila selalu dapat hadiah dari Marykay. Barang2 free makeup dan skincare yang harga ratus2 tau. Makin banyak point dikumpul banyakla hadiahnya. Tak masuk lagi upline yang bagi hadiah..happy kan. Dah memang naluri perempuan sukakan kecantikan dan sukakan penghargaaan hehe.

Lepas ni boleh la order dari che ta ya. Set skincare,makeup dan minyak wangi pun ada. Boleh suggest mengikut budget dan keperluan. Nanti boleh dpt freegift dari che ta ya.

                     comey dak che ta skang 😉😉😉

Gambar ni masa pergi kursus ESRS minggu lepas. Nanti che ta update pasal kursus tu.Best sangat.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Designed by UMIESUEstudio 2014 FOR hazritakahar.blogspot.com